Clarificari in privinta „Noului Net Control” din BrandMeister Romania

Si pentru ca multi utilizatori au intrebat am sa aduc cateva clarificari cu privire la „Noul Net Control ” din reteaua Brandmeister Romania.
Datorita factorilor cara au dus la anularea Net Control-ului efectuat de mine am inteles ca aceasta sarcina i-a fost repartizata lui Cristi YO8RZE de catre YO5DSG pentru a asigura continuitatea. Ideea e ca din dorinta de ace ceva doar pentru a fi facut se pare ca ziua check-inului a fost schimbata din Duminica ( zi aleasa prin vot de majoritatea userilor) in Luni.

Desi 90% din textul folosit la Net Control este textul meu,cred ca din dorinta de a schimba ceva pe undeva ,la fel ca si multi useri nici eu nu am inteles ideea de „Buna seara DMR” si „check in/net control din reteaua DMR Romania” cand net controlul se desfasoara in reteaua Brandmeister Romania nu DMR Romania, aceasta retea neexistand. Plus ca in Romania exista mai multe retele DMR.
Tot din dorinta de a continua ceva fara a intelege esenta actualul Net Control s-a transformat intr-o gluma/intrecere intre districte pierzandu-se utilitatea.
Net controlul a fost gandit exact asa cum zicea textul, care acum e doar citit nu inteles.
La efectuarea Net Controlului de catre mine aveam o statistica clara a utilizatorilor pe zone, a problemelor de retea/echipamente, a zonelor in expansiune si a celor cu acoperire/ prezenta redusa.

De asemenea aveam realizat si grafic cu echiamentele folosite, modele e fiecare zona in parte. Ca proiect initiat si neterminat ar fi urmat invitarea anumitor persoane ( reprezentanti vazari echipamente dmr,developeri,radioamatori care desfasoara anumite proiecte legate de modul de lucru DMR) de a lua cuvantul in cadrul Net Controlului si de a raspunde la eventualele intrebari. Plus discutiile noastre de sfarsit de saptamana,
Din pacate datorita arogantei unei persoane Brandmeister Romania a devenit un fel de retea privata in care mai sunt activi cativa oameni. Pacat

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *