DMR National Check-in

Mica explicatie pentru cei ce au  accesat Reteaua BrandMeister mai tarziu.

       Primul Check in in Reteaua Brandmeister DMR Romania a fost facut de mine la data de 9 August 2016 si continuat  pe o durata de  mai bine de un an cu ceva intreruperi apoi stopat datorita  intrigilor  si batatii de joc din partea celor doi radioamatori , sa le zicem ” Lolek si Bolek” deocamdata si culminand cu dezinteresul real pentru radioamatorism si urmarirea propriilor interese a noului administrator  al retelei yo5dsg.

Check in-ul a fost continuat dupa un timp de YO8RZE si apoi de YO4FZV care a renuntat la randul sau dupa un timp .  Afisat mai jos este Proiectul initial de Check in.

BrandMeister Romania  National Check In

 

Scopul acestui Check-In National este de a testa si demonstra capabilitatile retelei BrandMeister , DMR din Romania, de a cunoaste cat mai multi dintre radioamatorii ce folosesc modul de lucru DMR si a echipamentelor folosite si nu in ultimul rand de a ne auzi macar la sfarsitul saptamanii in numar cat mai mare

  Check In-ul  incepe in fiecare Duminica incepand cu ora 22.00.

  Radioamatorii participanti vor raspunde la chemare cu urmatoarele :

1. Indicativul DMR urmat de cel de Radioamator.
2. Numele operatorului in clar.
3. Reteaua  ( BrandMeister, DMR Marc ,Dstar,C4FM,altele)
4 .QTH.
5. Conditii de lucru-echipament folosit / eventuale probleme de semnalat daca este cazul. Daca nu se raspunde cu „Nimic special de semnalat”

 Ordinea chemarii  este urmatoarea:

 YO2 – YO3- YO4 – YO5 – YO6 – YO7 – YO8 – YO9 – YO WW* – ultim check-in YO si WW

* YO WW reprezentand toti radioamatorii romani aflati in afara YO

Contact Us