SOLUTII COMUNICARE AEROPORTURI

Servicii si Dispozitive PoC destinate Aeroporturilor

    Aeroporturile pot fi comparate cu orasele mai mici  in ceea ce priveste numarul de oameni care lucreaza acolo si in complexitatea operatiunilor lor. Aeroporturile contin departamente diferite si roluri de munca precum si un număr mare de pasageri care circulă prin ele. Toate acestea trebuie gestionate eficient pentru a asigura un mediu operational stabil,inclusiv o comunicare esentiala.

   Un sistem PoC (PTT over Network) poate fi cea mai bună alegere de sistem de comunicatii, deoarece, La fel ca si o retea de comunicatii DMR ori Tetra, permite ca acoperirea si capacitatea sa fie adaptate nevoilor exacte ale amprentei aeroportului, serviciilor si al numarului de abonati radio.

    Sistemele PoC radio destinate aeroporturilor pot functiona si ca rețele private, dedicate. Acest lucru permite indeplinirea cerintelor precise ale utilizatorului final in ceea ce priveste acoperirea, capacitatea, disponibilitatea, fiabilitatea, redundanța si securitatea.

  Un sistem PoC proiectat corespunzator ajută la creșterea productivitatii si a eficienței intr-un aeroport, permitand contactarea simultana a anumitor grupuri de persoane, cum ar fi agenții de securitate sau personalul de curatenie. De asemenea, oferă cheia securitatii dispozitivului, permitand un raspuns rapid si coordonat la orice incident ori situatie de urgenta.

   Aeroporturile desfasoara zilnic operatiuni foarte complexe ce necesita un volum mare de transmisii si comunicatii pe toata suprafata interioara si exterioara in functie de cecesitati. Prin urmare, sistemul de comunicatii trebuie sa fie flexibil si sa poata suporta transmisii fara a intrerupe apelurile.    Comunicatiile trebuie sa fie accesibile in fiecare parte a aeroportului, inclusiv la terminale, zone subterane, parcari, zone de manipulare a bagajelor, depozite de marfa, facilitati de alimentare ori mentenanta.

  Avand integrat un numar foarte divers de grupuri de utilizatori, de la echipa de management al aeroportului, turnul de control, personalul platformei aeroportului, serviciile de handling la sol (cum ar fi intretinerea aeronavelor, incarcatorul de bagaje, echipele de realimentare a aeronavelor) serviciile de urgenta si salvare, inclusiv pompierii, personalul diferit al companiilor aeriene, agentii, echipajele de zbor si de cabina, personalul de inginerie a aeronavelor, furnizorii de servicii de catering, personalul de curatenie, personal hotelier, insotitori de parcari, alaturi de personal de imigrare si echipe de securitate aeroportuara, cel mai important criteriu este de a permite tuturor acestor departamentede a comunica fara impedimente pentru a asigura o functionare performata, fara probleme.

 De asemenea sistemele si terminalele PoC permit trimiterea de alerte instantanee, localizarea personalului prin GPS , informatii media precum imagini si fisiere video, imbunatatind coordonarea si raspunsului la un incident.

  Avand in vedere problemele de securitate si complexitatile operationale implicate, autoritatile aeroportuare pot opta pentru o functionalitatea superioara oferita de un sistem radio DMR ori TETRA.

Daca doriti mai multe informatii despre servicii si terminale destinate domeniului Aeroportuar, ori sa discutati despre cerintele dvs. puteti cere mai multe detalii  Aici