TG226112 Fail – 2 dintr-o lovitura

Din pacate, ca asa sta treba la noi in Romania si in radioamatorism. Tare ne mai place sa ne furam caciula si sa strigam hotul.

Si explicatia pe scurt.
Proiectul TG226112 EMCOM din Brandmeister l-am gandit sa functioneze asa cum functioneaza TG9112 si TG9911 in tarile civilizate. Proiectul e fezabil, a prins contur, a inceput sa functioneze, a fost realizata si impartirea in subzone cu alocarea id-ului in functie de ditrict,am ajuns la teste avansate inclusiv cu mesaje informative zonale in TG-urile specifice, idee care s-a dovedit atat de buna incat in urma unui email de-al meu catre ei de la DSU cerandu-le informatii cu rivire la rutarea mesajelor informative din aplicatia DSU catre TG-ul nostru EMCOM au iesit cu Proiectul RO-Alert pentru telefonia mobila.

Am ajuns chiar la discutii cu privire la stabilirea unor dispecerate pe baza de voluntariat in fiecare district si impartirea serviciilor precum si alocarea de frecvente de lucru de rezerva in functie de modul de lucru si prioritatea lor.
Toate bune si frumoase pana aici.
Apoi au inceput faulturile. Subzona EMCOM a YO3-ului avand alocat TG2263112 nu a mai putut fi folosita deoarece YO5DSG a alocat ID-ul 2263112 catre un user din YO3 stiind de impartire si discutia cu nealocarea aid-urilor care fac perecge cu districtele. Apoi au urmat plangerile userilor cu privire la cei trei muschetari YO6HEG, YO6IGM si YO6HDJ care foloseau linistiti TG2266112 la discutii personale ori la misto. Ba mai mult YO6HDJ Si-a insusit TG226112 ca fiind TG infiintat d eel si folosit inainte de infiintarea Brandmeister, la fel ca si celelalte Tg-uri alocate districtelor. Si ca totul sa puna capac, dupa furtul brandmeister.ro de catre YO5DSJ din baza de date cu ID-uri DMR mi-a disparut si ID-ul cerut si alocat mie pentru testele si rularea EMCOM.
Felicitari domnilor!

Cei inscrisi in grupul de Facebook Brandmeister Romania pot vizualiza o parte din videouri : 1, 2, 3, 4, 5

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată.