TTI TSC-3000r

Inca de pe vremea cand un scanner era mina de aur si se mai auzea cate ceva  am vrut sa  ma echipez cu un scanner bun. Am inceput cu Alinco DJ X3 care nu m-a impresionat deloc, ba chiar mi-a facut nervi datorita receptiei proaste, bateriilor care se consumau repede (am trecut pe acumulatori), comenzilor neprietenoase si receptiei proaste.Am scris de doua ori intentionat receptie proasta.

Ultima mea achizitie in materie de scanner portabul este TTI TSC-3000r. L-am gasit la unul din distribuitorii cu care colaborez,  mo.ro i-am sunat si  mi l-au trimis La prima vedere pare o jucarie. M-a bucurat faptul ca are banda larga continua si acumulator de 1900mAh.Carcasa pare un ABS bunicel,tastatura aduce cu baofeng,este iluminata dar se sterge destul de repede iar claritatea receptiei este bunicica, atunci cand prinde ceva.

Pentru o receptie satisfacatoare am montat o antena Nagoya de banda larga de 16 inch. Per ansamblu este un scanner de nota 7 as spune,pretul fiind destul de mare pentru ce stie sa faca. Tot la Yaesu VR 5000 mi-e gandul ..

 

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată.