Bapco 2020 intre Job si Hobby

    In primul rand, multumiri organizatorilor.  Am avut cateva discutii de calitate astazi la Bapco2020, discutii care au mixat intre serviciu si hobby. Aveam asteptari destul de mari de la standul Hytera, asa ca prima oprire a fost la un „chat” cu Eoin, Leo si echipa (cu exceptia lui Mark, care a fost prea ocupat cu proiectul Norsat ), ne-am conversat si despre noua lansare a seriei DMR H, statii radio destul de dragute, bine concepute, dar am fost surprins sa vad ca nu au gestionare inteligenta a bateriei, am discutat si despre ultima lansare a camerelor purtate pe corp, dispozitive Poc noi, E-pack, PDM680 si PDC680 dupa care de fapt ma dusesem.
La prima vedere, am observat o eroare a software-ului si lipsa earpiece mesh-ului pentru acel demo.Sper ca versiune apublica nu va fi lansata asa.De asemenea sper ca pana la lansarea pe piata sa-mi zica cineva de la Hytera daca conectorul type C poate fi folosit si la resoftare/recovery/service nu doar la incarcare
Multumiri lui Dan, el este un profesionist care isi cunoaste curtea din spate 🙂 . A fost o adevarata placere sa discut cu el despre Motorola R7, Mototrbo Ion, programarea Cps si integrarea platformei Motorola Wave atat in diposzitivele PoC cat si in sistemele DMR si TETRA. Astept cu nerabdare sa testez Motorola Wave activat in DP4801e si integrat cu DMR.

    Am avut șansa de a discuta cu echipa Sepura UK despre noile SCG22 și SCU3 (ambele unitati sunt pur si simplu minunate) si despre integrarea Tetra2Lte. Super interesant.
Nu am ratat standul Zebra Technologies UK unde chiar am avut ceva contre constructive despre integrarea aplicatiilor mcptt in dispozitivul TC57, precum si despre actualizarea Android de la 8.1 la R. Atat TC57-le cat si TC26-le meu au fost folosite de multe ori cu succes atat in partea de Business PTT, McPTT cat si in partea de hobby, fiind destul de bucuros ca multi din utilizatorii Network Radio Romania au adoptat Zebta TC57 ca terminal Ptt Over Cellular cu un randament de invidiat, fiind cu mult peste majoritatea terminalelor dedicate de pe piata.
M-am oprit puțin la Affini si uitandu-ma la aplicatia si dispatcerul Ptt Over Cellular prezentat , nu am putut sa nu remarc ca de fapt e TASSTA rebranduit.
Oameni draguti la standul Brodit AB, unde am discutat despre kiturile si suporturile auto Zebra, Apple, Samsung, Hytera si Motorola MTP6xxx.
Cei mai plictisiti expozanti au fost cei dela Handsfree Group, unde, desi echipamenele produse de ei aratau destul de interesant, interactivitatea cu vizitatorii a fost aproape nula.

   Pe acelasi traseu din pacate i-am remaract si pe cei de la Tait care pareau suparati cand cineva ii intreba despre lipsa unor caracteristici in statiile expuse ori designul care totusi lasa de dorit.
Zmeura de aur o castiga de departe cei de la Airbus Defence, care au pus pe masa 3 terminale din care doar unul al lor, toate cu Agnet si care mai ca te luau la intrebari de ce apropii de standul lor ori se suparau daca intrebai ceva de aplicatii ori terminale.

   Mie personal mi-au lasat impresia ca nu vor sa fie acolo si cineva i-a obligat.
Multe chestii faine vor urma.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *