Beneficiile sistemelor radio Push-To-Talk Over Cellular (PoC). Icom

Push to Talk over Cellular, uneori numite sisteme radio Nationwide PTT sau LTE, au devenit populare in multe industrii de pe tot globul. Sistemele devin acum din ce in ce mai populare in Marea Britanie si exista un motiv intemeiat datorita numarului de beneficii pe care le puteti obtine dintr-un sistem pe care il ilustram mai jos:

Comunicatii la mare distanta 
Cu statiile radio conventionale, comunicarea la distanta mare este foarte dificila. Nu se poate realiza fara echipamente suplimentare precum repetoarele pentru a extinde acoperirea/reteaua radio. Cu toate acestea, cu POC poti comunica acum cu echipa ta nu doar la nivel local, ci si la nivel national sau chiar international.

Costuri reduse
Spre deosebire de comunicatiile radio traditionale, nu exista cerinte pentru investitii in infrastructura. Nu este nevoie de investitii in repetoare, cablare sau programare radio. Sistemul odata configurat de Icom, totul se rezula la pornirea dispozitivului si  apăsarea butonului PTT (push-to-talk).

Comunicare instantanee
Cu doar o apasare a unui buton, Push-to-talk over cellular (POC)  permite comunicarea instanta cu membrii unei echipe ori grupurile setate.

Cu sistemul radio Icom LTE, comunicatiile se realizeaza printr-o retea inchisa privata, folosind un nivel ridicat de criptare pe un server cloud care permite securizarea datelor si comunicatilor private.

Calitate excelenta a sunetului
Veti experimenta o calitate superioara a sunetului chiar si in cele mai dure medii. Datorita functiilor excelente de anulare a zgomotului de pe terminalele Icom IP501H / IP503H , nu va trebui sa va faceti griji in ce priveste intelegerea unei cumunicatii in mediile zgomotoase.

Gama variata de caracteristici
Sistemele radio PoC bune ar trebui sa aiba o mare varietate de caracteristici utile, cum ar fi:

  • Buton de urgenta,
  • Man Down
  • Lone Worker
  • GPS

Toate aceste caracteristici sunt prezente la terminalele Icom LTE) fiind ideale pentru mediile in care angajatii lucrează independent si trebuie sa fie in contact constant prin voce,date sau in caz de urgenta

Usor de administrat
Sistemele radio precum sistemul radio Icom LTE pot fi administrate/programate prin aer,( OTA) fara ca terminalul sa fie returnat distribuitorului.

 Acestea sunt doar cateva dintre marile beneficii pe care le poate oferi sistemul radio Icom LTE, care ofera o schema de comunicatii regionale sau nationale fara bataia de cap sau angajamentul financiar al infrastructurii radio clasice.

Pentru mai multe detalii despre noul sistem radio LTE al Icom, vizitați paginile web Icom dedicata acestui sistem ori vizita mcptt.ro pentru detalii in limba romana.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *