BoxChip S700A intre mit si realitate

De ceva timp urmaresc proiectul S700A de la BOXCHIP. La prima vedere mi-a sarit in ochi reclama destul de agresiva si designul terminalului exact dupa lansarea modelului PDC760 de la Hytera.
Incercand sa aprofundez putin produsul nu am avut cum sa nu observ ca de fapt este un telefon mobil la baza. Seamana izbitor cu N8 de la Nokia si ceva modele de la HTC.

Versiunea demmo pe care am avut-o eu in teste a fost sub orice critica. Sistemul android dadea crash-uri la greu, partea de DMR nu avea nici o treaba cu DMR, programarea era o minune cand functiona, bateria super slaba, calitatea si designul carcasei departe de reclama. Asteptand sa apara versiunea comerciala nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca pretul se apropie de Hytera PDC760, reclama a fost la fel de agresiva, terminalul foarte laudat, dar ca dupa mai bine de o luna de la lansare oamenii le cam vindeau laudandu-le in continuare ca ar fi super.

Din pacate nu am apucat sa testez personal versiunea comerciala insa un prieten foarte bun care a detinut statia pentru un timp mi-a facut un review intr-un cuvant: BOXSHIT. Pana la data la care voi avea la test ultima versiune prezentata la PMReXpo in Germania nu pot decat sa il cred pe cuvand pe amicul meu.

1 comentariu

 1. Doru

  Total neadevărat!

  Folosesc boxchip s700a de peste 6 luni și este o BIJUTERIE..
  f robusta, materiale premium, calitatea audio excelenta, talpă de încărcare cu EXTRA slot pt un al doilea acumulator..
  2.5w UHF / DMR.

  Stabilă fără nici un crash.
  Un singur bug: la volum minim, tot se mai aude puțin audio.. bug raportat. Constant updates și îmbunătățiri.

  Else ,73

  YO8RSQ

  Raspunde

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *