Despre Mine

    Despre mine nu pot spune prea multe. Nu sunt un secretos de fire dar nu prea am ce spune,nu sunt „o personalitate” si nici semnatura mea nu a devenit autograf. Nici nu tind catre asta.

   Primul meu contact cu sfera radio a fost la cumpararea ultimului racnet aparut atunci, RIC 3. Aveam vre-o 9 ani. De atunci s-au schimbat multe. Primul meu contact cu radioamatorismul a fost  la cumpararea si repararea unei portabile care avea memoria setata in 145.225. Nici nu stiam ce e acolo. Ascultam si cu cat ascultam mai mult cu atat imi placea.

    Examenul de radioamator l-am dat la insistentele bunului meu prieten YO8TES care stiind de colectia mea de statii radio si pasiunea de a le folosi m-a impins la propriu sa dau examenul. Cu ocazia asta am intrat si eu in legalitate. Ii multumesc pe aceasta cale. Radioamator devenind am  intrat intr-un mediu necunoscut pana atunci de mine ,cu oameni deosebiti care au dat si dau exemple de viata.

    Traind in lumea vitezei  recunosc ca nu pot  aloca timpul dorit acestui hobby  iar uneori nici sumele necesare dotarii cu cele dorite.  In timpul pe care il prind ma bucur cu desavarsire de aceasta pasiune si mai mult vazand ca mai am inca doi radioamatori in familie iar cel de-al treilea membru asteapta sa mai creasca pentru a da  examen. Microbul s-a luat.

    Despre acest site va pot spune ca sunt publicate parerile mele personale, pareri care poate nu sunt in asentimentul multora. E normal si bine sa fie asa. Efectul de turma dauneaza. Multumesc tuturor vizitatorilor acestei pagini virtuale si sper totusi ca la iesirea de pe aceasta pagina sa ramana cu o impresie buna nu cu parare de rau, sa ne auzim in radio, sa ne intalnim la un suc, o apa, cafea sau altceva, sanatosi si cu bucurie.Tristetile vin singure nu trebuie sa le cautam. 

   Din partea mea numai bine!

               73′ de la YO8TEH