Diamond CP6

Nu cred ca exista radioamator care sa nu caute antena perfecta. Eu nu am gasit-o inca dar am gasit o antena buna. Multi radioamatori au fugit de ea sau au spus ca nu este buna. Probabil au avut dreptate. Eu sunt la a doua. Prima Diaond CP 6 am luat-o de test de la amicul meu Edi YO8TES, el plangadu-se de faptul ca are zgomot mare in banda cu ea.

Am montat-o si am constatat ca la mine merge perfect,zgomot la S1, receptie destul de buna a statiilor JA si alor statii pe care inainte nici nu le auzeam.Eu personal sunt foarte multumit de ea mai ales ca locatia mea este destul de linistita din punct de vedere RF si nici nu am spatiu mare de „manevre”. Din pacate datorita neglijentei mele in timpul unei ploi cu vant destul de mare (furtuna suna caraghios) a picat si s-au rupt cativa elementi si au pocnit si bobine.

Acum am cumparat alta, ma uiotam la Lccom si eram in dilema intre 25 avt si CP6. M-am oprit tot la CP6. Dar acum am mai luat un pilon de R1300, i-am taiat ultimii 2 elementi pentru a sustine antena in siguranta, am ancorat pilonul bine si sper sa fie totul ok. Abia astept CQ.CQ.CQ..

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *