Estalky E550 Low to Mid Range. Plin de bug-uri dar cu potential

Dupa mai bine de o luna de teste pot publica ceva rezultate. Desi m-am bucurat foarte mult cand a ajuns si am ramas placut impresionat de design, cu fiecare zi de utilizare adaugata bucuria  s-a transformat in frustrare si dezamagire. Dar doar datorita faptului ca am avut eu asteptari mai mari decat realitatea de la acest terminal. Punand in balanta pretul vs calitatea se cam bate. Mi-e destul de clar ca device-ul nu poate duce mai mult dar ar mai exista posibiliatea de un upgrade gen E550+ daca producatorul ar asculta.

Ce am gasit eu personal Pro si Contra:

Eastalky E550 Pro:

✓ butonul de canal protejat ✓ Dimensiune ✓ sunet difuzor ✓ Durata de viata a bateriei ✓ design ergonomic ✓ modulatie microfon ✓ design lcd superior, pretul.

Eastalky E550 Contra:

 ✓ nu se poate „uita” reteaua wifi daca parola a fost setatamanual ✓  Butonul PTT slab  „click ieftin” ✓ Butonul PTT da destule  „Misfire” daca nu este apasat in mijloc ✓ nu pot vedea activitatea canalului pe lcd ✓ Imposibil de a schimba canalele de la buton in mod implicit ✓ Fara manual de utilizare  in cutie ✓ Fara CPS ✓ Deoarece nu există CPS din fabrica, nu există nicio optiune de blocare/parola de programare, citire, scriere, resetare a terminalului. ✓ Imposibil de sincronizat lcd-ul superior cu canalele aplicatiei ✓ Bug in modulatia difuzorului, sunetul difuzorului devine metalic si scade la 8% din volum real foarte temperamental ✓ Deschiderea capacului portului de incarcare MiniUsb este destul de dificila, duce uor la ruperea lui iar unghiul de deschidere blocheaza conectarea corecta a conectorului de incarcare ✓ Suport terminal/clema pentru curea super fragila, imposibil de utilizat in mediul real. ✓ LED-ul frontal nu reactioneaza la sunet sau fizic RX/TX 

     Totusi Estalky E550 este un terminal Poc cu potential urias daca producatorul il va refinisa putin ⁃ Datorita lipsei software-ului de programare CPS/fabrica, terminalul este destul de neprietenos pentru utilizatorul mediu ⁃ Lipsa sincronizarii intre LCD-ul superior si meniul de utilizare radio precum si incapacitatea de a programa/transfera/schimba canalul, vizualizai utilizator/canal in uz/utilizator in ptt in mod implicit, cu exceptia cazului in care este folosita o aplicatie personalizata este un mare dezavantaj. ⁃ Nu există nicio siguranta de a fi folosit in comunicatiile critice aaa cum este acum, dar daca va fi refacut, exista un potențial imens.

     Ce as modifica super rapid: –  CPS dedicat pentru aceast terminal cu optiunea de citire/scriere/resetare a blocului de acces, mapare butoane, toate setarile radio, butonul de canal, controlul lcd-ului superior. -Calitate suport terminal -Buton PTT de calitate in interior si exterior -Conector de incarcare de tip C cu capac glisant.  Firmware bugs fix. Actualul FW  impiedica terminalul sa ramana in aplicatia deschisa selectata. – Audio Bug fix – Actualul audio hw/fw bug împiedica difuzorul sa functioneze asa cum ar trebui sa fie dupa un timp random. -Reprogramare lcd-ul superior pentru vizualizare /control canalele si activitatea utilizatorului. – Programarea Ld-ului  frontal pentru a clipi/semnaliza atunci cand este utilizat terminalul, de exemplu: clipeste albastru cand este prezent semnalul wifi/gsm, portocaliu intermitent cand nu exista semnal wifi/gsm, ramane rosu cand butonul PTT este apasat( TX), ramane verde cand exista receptie (RX), clipeste rapid in roșu cand dispozitivul este in curs de incarcare,ramane  verde cand dispozitivul este complet incarcat.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *