HYTERA HYTALK MC

Hytera HyTalk MC  Solutii 3GPP Broadband Trunking

Sistemul Hytera HyTalk MC este o solutie multimedia pentru comunicatii critice, conceputa pentru utilizatorii din siguranta publica, energie si transport. Este pe deplin compatibil cu standardele Critical Communication 3GPP, inclusiv MCPTT, MCData si MCVideo. Sistemul Hytera HyTalk MC ofera comunicatii fiabile de voce si video, transfer de date de mare viteza si servicii de expediere multimedia pentru operatiunile zilnice.

    Serviciile destinate Critical Communications au fost construite pe retele si spectru dedicat, fiind tehnologiile de comunicare digitala principala prioritata. Operatorii de servicii pentru aceste tehnologii de comunicatii specializate sunt in mod obisnuit controlati de guvern, prioritatea lor fiind doar deservirea utilizatorilor esentiali. Cu toate acestea, utilizatorii  „critical communication” pentru afaceri au devenit, de asemenea, dezirabili pentru utilizarea acestor sisteme si functii oferite.

  Ca solutie de noua generatie bazata pe standardele 3GPP, Hytera HyTalk MC realizeaza fuziunea intre banda ingusta ( narrow band ) si banda larga ( broadband ), aceste sisteme devenind o realitate in viitorul comunicatiilor critice.
 Calitatea serviciului (QoS) a  serviciului Hytera HyTalk MC este garantata, asigurand utilizatorii critici ca au cea mai mare prioritate disponibila tot timpul utilizarii.
 Hytera HyTalk MC accepta criptarea standard AES256 si criptarea hardware end-to-end folosind un algoritm personalizabil.

Echipamente si Servicii Hytera MCPTT sunt disponibile si in Romania  prin McPTT Romania