La un pahar de „vorbe’

Bucurie am avut astazi cand am primit vizita unui mic grup de colegi si prieteni radioamatori.  Chiar daca traficul radioamatoricesc in banda functioneaza „la parametri”, intalnirile face to face intotdeauna au farmecul lor aparte.

Desi prezenti in numar mic „traficul” de subiecte a fost mai mult decat variat, incepand cu „amintiri din copilaria radioamatoricesca ” a fiecaruia, trecand pe la nelipsitul si inepuizabilul subiect , antene radio si mergand mai departe catre ultimele legaturi radio reusite, echipamente radio si multe altele.

Subiectele nu au ocolit nici liniarul inca neterminat al lui YO8ALA dar si cel inca in fasa al lui YO8CIY , dorinta lui YO8CQL de a achizitiona jucaria dorita si anume PIGREMOTE precum si probleme intampinate, discutii tehnice despre ultima jucarie de la ELECRAFT, K3S si intentia mai mult decat concreta a lui YO8ROO de a achizitiona transceiverul .

Discutiile s-au mutat si catre noul trend : transmisiile DMR si ultimele noutati in materie de transceivere DMR, preturi precum si dorina mea de a achizitiona o portabila DMR, fiind inca nehotarat asupa echipamentului. Interesant si dezbatut a fost si subiectul SDR, tehnologia prinzand din ce in ce mai multi adepti si utilizatori.

Multumiri tuturor vizitatorilor mei la „masa dreptunghiulara” si anume YO8ALA , YO8BFB , YO8ROO , YO8CQL , YO8SJM, YO8CIY si sper ca placerea a fost reciproca.

Oricand cu placere la revedere si reauzire.

73 ! de la YO8TEH

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *