PAZA SI SECURITATE

Solutii PoC pentru Paza si Securitate

     Trebuie stiut ca odata cu scaderea resurselor de spectru radio autoritatile intaresc politicile privind frecventa radio. Statiile radio emisie receptie  analogice nu au reusit niciodata sa indeplineasca cerintele utilizatorilor datorita acoperirii precare si caracteristicilor limitate, a vulnerabilitatii la interceptari si a interferentelor intre frecvente. Migrarea catre comunicatiile DMR sau TETRA au venit ca solutiese securizata insa destul de greu de implementat datorita costurilor ridicate. Solutia oferita de sistemele push-to-talk-over-cellular (PoC), ruland pe reteaua wireless a operatorilor publici si retelele Wi-Fi interne evitand blocajul frecventelor radio traditionale, oferind acoperire net superioara si servicii dedicate la un pret net inferior unei retele clasice DMR ori TETRA merita a fi luat ain cosiderare.

    Tehnologia PoC are numeroase avantaje,precum acoperirea unei zone mari, transmisia de date pe distante lungi, dispecerat, localizare GPS, chiar  si criptarea digitala.  Terminalele inteligente PoC sunt capabile sa integreze toate beneficiile aduse de tehnologiile digitale si de bandă largă,ceea ce face ca dispeceratul vizualizat bazat pe GIS sa devina o realitate pentru companiile de securitate.

Solutiile de comunicare PoC pentru paza si securitate pot oferi:

Streaming video

Mesaje multimedia

Redare video

Locatie in timp real

Inregistrare mesaj vocal

Apel vocal in timp real

Apel vocal:  compresie digitala, sigura si eficienta. Tehnologia avansata de comunicare digitala este utilizata pentru a furniza functii de comunicații trunking, cum ar fi apel de grup, apel unic, apel temporar, apel prioritar etc. Nu este nevoie sa investiti in infrastructura privata. Modulul de gestionare a vocii incorporat accepta inregistrarea si redarea vocii pentru analiza ulterioara si furnizarea de dovezi specifice.

Comanda si dispecerare: Dispecerare  in timp real, interactiune eficienta. Sistemul PoC ofera o platforma de dispecerare vizualizata bazata pe harți cu dispecerare in timp real, interactiune eficienta si capabilitati de management precis si eficient.

Alarma de urgenta:  alarma rapida si răspuns prompt. In caz de urgenta, personalul de securitate de la fața locului se poate raporta in timp util si cu acuratete la centrul de comanda si poate colabora eficient cu acesta pentru a gestiona situatia in cazurile in care este pus in pericol.

Mesaj multimedia:  integrare si convergenta. Cu terminale inteligente, sistemul PoC accepta multe caracteristici convergente, cum ar fi expediere, in timp real, stocare imagini si video etc.

Echipamente si Servicii PoC destinate serviciilor de Paza si Securitate

sunt disponibile si in Romania  prin McPTT Romania