Placute indicativ radioamatori

Inca de la inceputurile radioamatorismului am fost fascinat de indicativele radio. Mereu cautam fotografii cu  shack-urile radioamatorilor de prin afara in general datorita dotarii lor.

La noi era mai greu sa-ti dotezi un shack cu „di tati”. Acum s-au schimbat lucrurile. In bine. Imi placea sa vad radioamatorii cum aveau afisat la vedere si callsign tagul frumos acolo la locul lui.

Placute frumos lucrate si personalizate cum la noi nu gaseai. In  majoritatea fotografiilor radioamatorilor din Romania vedeam o coala de hartie indoita si scrisa cu pixul ori carioca, cine avea placute din plastic, plexic ori textolit era tare.

Asa erau vremurile. Cu ceva timp in urma dintr-o coincidenta am descoperit un site care face placute personalizate. Foarte amabili si la preturi mai mult decat ok.

Nu puteam rata ocazia de a avea propria placuta personalizata cu indicativul meu. Si nu numai. Astazi mi-au ajuns si sunt foarte mandru si bucuros. Recomand tuturor radioamatorilor care doresc o asemenea bijuterie dar si celor ce doresc o placuta personalizata cu ce vrea inimioara lor. Site-ul  poate fi gasit : aici

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *