Reorientare de Proiecte in hobby

Mie imi place foarte mult modul acest de lucru numit DMR. Atat de mult incat am investit destul de multi banuti in echipamente precum si o mare parte din timp ajutand la dezvoltarea retelei Brandmeister din Romania asa cum am putut eu, deschizand primul grup de grupul de facebook, pagina web si forumul Brandmeister Romania, punand bazele Serviciului EMCOM- Comunicatii de urgenta in Reteaua Brandmeister Romania si multe altele. Totul cu drag si placere.

Dar parca de la o vreme toata chestia asta incepe sa devina ca o retea privata in care unii pot face orice si sunt lasati in pace, unde incepe sa domneasca haosul si limbajul de CB. Incet incet a inceput sa ma oboseasca e neuroni si sa nu ma mai bucur de hobby asa cum trebuie. Lasand  deoparte DMR am sa aloc mai mult timp catre aplicatiile PoC si Tetra pentru radioamatori, arie care incee sa-mi placa din ce in ce mai mult si pot sa ma bucur de hobby.

Pacat. DMR-ul are foarte mare potential dar la noi in Romania cam des ne furam caciula si strigam hotii, plus ca de obicei sabotam cam toate proiectele frumoase ori il luam pe nu in brate. Pentru fiecare solutie gasim o problema..

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *