Repetoare DMR si Producatori

Producătorii de repetoare DMR

Așa cum s-ar putea aștepta, nu există atât de mulți producători de repetoare ca și producătorii de terminale radio portabile si mobile

Motorola, fiind creatorul tehnologiei MotoTRBO (aka DMR), este de departe cel mai popular repetor utilizat pe piață, din urma venind rapid Hytera si repetoarele bazate pe MMDVM
  Cu toate acestea, există și alții și câștigă polularitate pe zi ce trece. Mai jos gasiti o lista cu producatorii „seriosi ” de repetoare profesionale:
Motorola
Tait
Zenit
Bridgecom
Harris
Kenwood
Kydera
Hydera
Retevis

Totusi datorita pretului destul de piperat pentru buzunarele radioamatorilor varianta de repetor bazat pe MMDVM a crescut enorm de mult in ultimul timp si este o solutie sigura , viabila si demna de luat in calcul  pentru radioamatorii care doresc construirea unui repetor DMR ori Multimode.

Ca si nota personala in YO unul dintre cei mai seriosi constructori de repetoare destinate radioamatorilor este Razvan, YO6NAM. In cazul in care va hotarati sa incepeti un proiect de repetor nu strica sa aruncati o intrebare ori sa cereti un sfat. Ca idee de start puteti lectura una din  fainele lui povestiri legate de repetoare aici . Continuand in nota personala incercati  sa ocoliti unele persoane din YO5 care au transformat hobby-ul in meserie si pentru construirea unui repetor ori pentru ceva sfaturi mai tarziu veti plange.