SAMSUNG

 DISPOZITIVELE PoC SAMSUNG

   Samsung reprezinta unificarea comunicațiilor PTT pe dispozitive robuste. Aceasta unificare a tehnologiilor de comunicatii stimuleaza, de asemenea, o noua generatie de dispozitive inteligente care ofera intregul spectru de aplicatii precum de la PTT la Cloud, inclusiv servicii deschise, bazate pe standarde ori pentru misiuni critice push-to-talk (MCPTT).
    Un asemenea exemplu este Galaxy XCover FieldPro, un smartphone robust cu PTT programabil si taste de raspuns in caz de urgenta. Combinate cu accesorii, cum ar fi tocurile si microfoanele de umar, aceste smartphone-uri special concepute reflecta experienta fizica LMR cu capacitati tehnice imbunatatite si calitate superioara a vocii pentru utilizatorul comercial ori de siguranța publica.
   Initial, smartphone-urile robuste LTE pot fi o completare a LMR, dar in urmatorul deceniu, acestea vor inlocui in cele din urma retelele radio in zonele in care acoperirea si capacitatea cu prioritate a retelelor de banda larga indeplinesc nevoile de comunicatii ale sigurantei publice. In plus, odată cu lansările Third Generation Partnership Project (3GPP), vor deveni disponibile functionalitati suplimentare, inclusiv push-to-data si push-to-video, pe langa MCPTT (colectiv, MCPTX).
 
    Odata cu implementarea continua a functionalitatilor PTT pe retelele de banda larga, extinderea acoperirii si a capacitatii, scopul final este un sistem de comunicatii in banda larga complet integrat si unificat, care ofera fiabilitate si acces operational universal pentru cei care raspund pe tot parcursul sarcinilor lor.
   Cu gateway-uri configurate, un smartphone robust compatibil MCPTX se poate integra cu sistemele LMR existente, astfel incat utilizatorii de smartphone-uri si utilizatorii LMR deopotriva sa isi poata mentine comunicatiile de rutina precum si cele de urgență – chiar si intre retele.
   Experienta a demonstrat deja ca  noile capacitati de banda larga imbunatatesc eficienta operaționala, reduc costurile și imbunatatesc rezultatele.