Solutii de comunicatii PoC pentru santiere si constructii

   Nevoile de comunicare ale santierelor variaza cu mult peste cele ale majoritatii organizatiilor clasice. Provocarile topografice, mediul de lucru si problemele de acoperirea radio pot crea conditii care fac sistemele radio conventionale nepractice. Un numar tot mai mare de utilizatori din acest domeniu  isi actualizează sistemele la tehnologia Push To Talk Over Cellular pentru o solutie de comunicare mai eficienta, cu beneficiul suplimentar al capabilitatilor extinse de date.

   Avand in vedere ca tehnologia avanseaza rapid si cerintele de comunicatii pentru serviciile din domeniul constructiilor devin tot mai variate, terminalele PTT over Network se pliaza perfect pentru acest domeniu de activitate

   Industria constructiilor necesita terminale radio care sa reziste la rigorile vietii de zi cu zi pe un santier, dar sa mentina comunicatiile esentiale si in jurul santierului. Oferirea unei comunicari fiabile, clare si instantanee in industria constructiilor reprezinta o provocare – Mediile de santier sunt zgomotoase si prafuite, expuse la intemperii, atat in ​​interior, cat si in exterior, unde necesitatea managerilor de santier de a comunica si coordona personalul, serviciile, personalul auxiliar si subcontractantii este impetuos necesar.

Beneficiile terminalelor POC  pe santiere

   Terminalele Push to Talk over Cellular  destinate santierelor imbunatatesc eficienta, siguranta si securitatea santielor, permitand o comunicare rapida pe intregul santier, inclusiv :

Nu necesita licente radio

Controlul accesului si securitatii

Respectarea regulilor de sanatate si siguranta

Comunicarea in interiorului parcului auto oria utilajelor grele de pe santier – buldozere sau macarale

De asemenea pot asigura si comunicatiile de urgenta in caz de de evacuare de incendiu.

Pot sigura si functiille Lone Worker & Man Down

Daca doriti mai multe informatii despre servicii si terminale ori sa discutati despre cerintele dvs. puteti cere mai multe detalii  Aici

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *