Solutii Poc dedicate sectorului HoReCa

Comunicati in siguranta. Acoperire nelimitata.

De la managerul hotelului pana la echipa de securitate. Fara intreruperi in comunicatie. Terminalale PoC destinate domeniului hotelier permit comunicatii instantanee folosind reteaua de telefonie mobila ori retelele interne wifi ale hotelului. Sistemul permite Comunicatiile de grup asigura participarea tuturor partilor la conversatie atunci cand este necesar, precum si conversatii private, fiind inclusi doar anumiti useri pentru transmiterea informatiilor relevante.

Terminale Poc pentru serviciul de curatenie a hotelurilor

Avand o perioada limitata de timp pentru a transforma camerele, personalul de curateniea unui hotel trebuie sa fie foarte eficient. Terminalele PoC pot fi programate ca personalul pentru curatenie sa beneficieze si de canal separat pentru comunicarea doar in acest departament a informatiilor relevante doar pentru propriile lor prioritati.

Terminale Poc pentru serviciul de mentenanta a hotelurilor

 Indiferent daca este nevoie de schimbarea unei lampi ori reglarea unei usi, fiecare hotel are propria echipa de mentenata care se ocupa de aceste interventii . Folosind job ticketing, volumul lor de lucru poate fi gestionat de un team leader sau de managerul hotelului, unde cu ajutorul terminalelor PoC se pot trimite un mesaj text, o lista de sarcini ori apel vocal  in functie de necesitati. Job ticketingul impreuna cu urmarirea locatiei permite ca cea mai apropiata persoana sa fie trimisa pentru indeplinirea sarcinii si monitorizarea utilizatorilor.

Terminale PoC pentru echipele de securitate interna si exterioara

Este absolut esential ca securitatea din jurul hotelului sa fie asigurata cat mai profesional. Terminalel PoC permit dispeceratului si echipei de securitate sa ramana in contact permanent. Fie ca este vorba de o intrebare rapida sau de un incident mai grav, comunicare apoate fi asigurata atat voce cat si live video feed cu ajutorul terminalelor PoC dedicate. In functie de necesitati se poate integra si serviciu de geofencing ori  check point-uri cu marcare RFiD.

Platformale si terminalele Poc pot fi folosite cusucces si in Salile de Conferina, Restaurante ori Pub-uri.

Echipamente si Servicii PoC destinate domeniului  HORECA sunt disponibile si in Romania  prin McPTT Romania

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *