Solutii PoC destinate organizatiilor de Crucea Rosie

Sistemul traditional de comunicatii si dispecerizare TETRA folosit in sistemul de siguranta publica nu este accesibil decat in situatii exceptionale Institutiei de Politie Locala, Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si niciodata diverselor firme private precum Serviciile Private de Ambulanta, Transport Pacienti, Servicii private de Pompieri ori servicii conexe bazate pe voluntariat si nici nu ofera interconectarea intre sisteme.

Sistemele PoC utilizează tehnologia publica de comunicatii mobile si ofera solutii care ruleaza in reteaua celulara a operatorilor de telefonie, depasind limita spectrului radio ale sistemelor traditionale PTT. Solutiile PoC personalizate pentru siguranta publica ofera caracteristici speciale pentru a crea un sistem dedicat de comanda si dispecerare precum si caracteristici special gandite pentru uzul comunicatiilor critice private.

In functie de necesitati si domeniul de aplicare sistemepe PoC pot oferi si gestiona :

Grupuri de apel bazate pe locatie

Streaming video

Mesaje multimedia

Redare video

GeoFencing

Locatie in timp real

Inregistrare mesaj vocal

Apel vocal in timp real

Dispecerat

Server Bakup cu stocare date pentru analiza ulterioara

Integrare alte sisteme precum TETRA sau DMR

Integrare Bodycam inclusiv Hybrid Bodycam (BodyCam cu PoC integrat)

Dispecerare bazata pe locatie: Sistemul PoC ofera capabilitati de gestionare si dispecerizare bazate pe sistemul de informatii geografice (GIS). Platforma de dispecerizare si gestionare vizualizata oferadispecerului in timp real, o interactiune eficienta, un management precis si eficient al sarcinilor precum si alocarea inteligenta a resurselor.

Alarma de urgenta: alarma rapida si raspuns in timp util. Sistemul permite ca in caz de urgenta, echipele de la fata locului sa aiba capabilitatea de a contacta si alarma centrul de comanda si dispecerat, precum si celelalte echipe din teren si de a raporta riscul si situația la fata locului prin servicii precum ascultare ambientala, permitand centrului de comanda un raspuns rapid si eficient.

Mesaj multimedia: Cu funcții puternice ale terminalelor inteligente, sistemul poate oferi integrarea mai multor funcții de comanda si expediere, pozitionare in timp real, transmisie imagine/video.

Geo-Group: In diverse activitati de mare amploare sau situatii de urgenta, personalul de serviciu poate fi trebuie grupat pe regiune. Caracteristica Geo-Group poate grupa eficient utilizatorii in functie locatie si regiune. Aceasta caracteristica fiind foarte utila in cazul utilizatorilor care depasesc perimetrul alcocat, sistemul declansand imediat inregistrarea si alarmarea transfrontaliera, dispecerii putand vizualiza live miscarile utilizatorilor in consola de dispecerat.

Echipamente si Servicii PoC destinate Organizatiilor de Crucea Rosie

sunt disponibile si in Romania prin McPTT Romania

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *