Solutiile de comunicare PoC in Logistica

   Cu solutii PoC, operatorii de logistica pot gestiona echipa din intreaga tara, chiar si international*, putand integra managementul personalului si dispecerizarea bazata pe GIS ( Geographic Information System). Comunicatiile eficiente si dispecerarea vizualizata permit operarea pe o suprafata foarte mare. Sistemul PoC a facilitat companiile de logistica sa identifice locatiile curierilor, sa primeasca actualizari despre starea livrarii si sa asigure siguranta personalului si a vehiculelor in miscare. Toate operatiunile optimizate se reflecta in servicii mai bune, eficienta mai mare si costuri de operare mai mici.

Solutiile de comunicare PoC ofera

  • Streaming video
  • Mesaj multimedia
  • Redare video
  • Locatie in timp real
  • Inregistrare mesaj vocal
  • Apel vocal in timp real

Apel vocal:  Folosind tehnologiea avansata de comunicatii mobile publice, solutia sistemele PoC oferă functii de apel vocal, cum ar fi apel de grup, apel unic, apel temporar șsi apel prioritar. Clienții beneficiaza de servicii de comunicatii nelimitate fara a-si construi ori licentia radio propriile infrastructuri. In acelasi timp, aplicatiile permit inregistrarea vocala si redarea mesajelor vocale pentru a evita pierderea oricaror mesaje vocale importante.

Dispecerare bazata pe locatie:  Sistemele PoC ofera o platforma de dispecerizare vizualizata pe harti bazata pe locatie, cu dispecerizare in timp real, interactiune eficienta, oferind capabilitati de gestionare a dispecerarii precise si eficiente. Administratorul poate efectua un management eficient al dispecerarii flotei si echipei de lucru vizualizate.

Multi-media:  integrare si convergenta. Cu terminale inteligente, sistemul PoC accepta multe caracteristici convergente, cum ar fi trunking PTT, dispecerarea vizualizata, pozitionarea in timp real, stocarea imaginilor si video etc.

Daca doriti mai multe informatii despre servicii si terminale ori sa discutati despre cerintele dvs. puteti cere mai multe detalii  Aici

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *