Statie radio PMR portabila Midland G7 XTR

Am Primit astazi de la un distribuitor un set de statii radio PMR Midland G7 XTR pentru teste. La prima vedere statiile arata bine, nu ai senzatia de cheap plastic si receptia este bunicica. Am testat aceste statii in conditii de oras si padure.

Dupa incarcarea acumulatorilor si setarea canalului dorit in oras mai mult de cateva sute de metri nu am reusit sa folosim statiile intre blocuri desi aveam ceva asteptari mai mari si conditiile nu erau chiar nefavorabile.

In schimb, in aer liber si cu deschidere am reusit sa acoperim o suprafata de aproape 6-7 km in conditii audio excelente. Le-am scos si la un joc de airsoft desfasurat in conditii CQB ,intr-o duminica si s-au comportat excelent, inclusiv cu hands free.

Un dezavantaj il constituie acumulatorii care nu sunt prea straluciti si am preferat sa punem acumulatori de capacitate mai mare. Interesant este ca pentru export se pot seta si la putere mai mare. Pentru o iesire cu prietenii,un joc de airsoft sau ceva soft sunt destul de bune desi putin cam scumpe. Le pot incadra in categoria family.Atat.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *