TYT MD9600 GPS vers. 3 e la mine!

Fiind un fan si al comunicatiilor DMR intodeauna ma bucur cand pot testa un echipament nou. Nu am vrut sa pierd ocazia sa nu testez si versiunea noua a MD-9600 de la TYT asa ca am plasat rapid comanda, urmarit pachetul si cand mi-a ajuns m-am bucurat ca un copil de craciun.

Versiunea mea a trecut testul de 2 saptamani.
Pe langa ambalajul de calitate accesoriile sunt ok. Cablul de alimentate, cablul de programare, suportul, suruburile,sigurantele de schimb.
Microfonul are in design care iti permite sa il tii usor in palma. Ptt-ul face clik-ul aferent frumos, tastele sunt mai “soft” nu auzi clickul dar se comporta bine. Dupa parerea mea cablul de microfon e putin mai dur dar am vazut si mai rele. E ok.
Statia.. arata bine, la prima utilizare am observat ca knobul mare este de volum iar cel mic pentru schimbarea canalelor. M-a derutat putin dar m-am invatat. Nu e sfarsitul lumii.

Programarea este relativ usoara daca ai mai programat statii DMR. Fata de alte modele, la
programare am observat ca poti pune mai multe radio id-uri la statie 🙂 fun
Pentru moment am pus cateva TG-uri urmand sa ma joc la setari si optiuni sa vedem ce si cum. Ah, si fata de firmware-ul pe care il are YO5OSC , Costel Somesan la mine sagetile merg asa cum trebuie, up in sus si down in jos. A

Am pus-o in teste cu si fara GPS, am folosit-o in trimiterea locatiei GPS catre APRS.fi, cross intre DMR si echipamentele mele TETRA, net monitor activat si cam tot ce a stiut ea sa faca. Sunt destul de multumit de rezultate.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *