WALKIEFLEET

Ce ofera WalkieFleet

PTT vocal
Apelurile vocale se fac ca de pe o statie emisie-receptie clasica. Apasati butonul PTT pentru a incepe sa vorbiti, fara confirmare din partea parții care receptioneaza . Serviciu disponibil pentru comunicare individuala si de grup.
PTT Video
Comunicare voce si video transmise simultan. Trimiterea un videoclip in timp real al imprejurimilor apasand butonul de transmitere video. Serviciu disponibil pentru comunicare individuala si de grup.
Mesagerie Text
Messenger WalkieFleet permite schimbul in timp real de mesaje text, imagini si fisiere. Messengerul este disponibil atat pentru conversații private intre utilizatori individuali, cat si pentru comunicarea in cadrul grupului.
Urmărirea locatiei
WalkieFleet are capacitatea de urmarire prin GPS pentru a determina locatia individuala a membrilor unei flote ori grup.     Acest serviciu este disponibil in doua optiuni :
– Cerere unica a locatiei
– Solicitare time-lapse cu actualizari periodice ale locatiei la intervale regulate. O solicitare de locatie poate fi aplicata atat unui singur utilizator, cat si unui grup. WalkieFleet accepta Google Map si OpenStreet Map pentru urmarirea locatiei.
Programare OTA ( over the air )
Dispeceratul WalkieFleet poate modifica de la distanta setarile de configurare a utilizatorului si le poate trimite actualizari.
Procesare de urgenta
Alertele de Urgenta si Man Down – alertele de urgenta, apelul de urgenta cu prioritate ridicata, butonul SOS de pe ecran in aplicatia de mobil sunt definite in profiluri de urgenta personalizabile. Un raport de urgenta in consola Dispeceratului arata informatii detaliate despre toate urgentele pentru un anumit interval de timp.
Server de redundanta
Puteti creste fiabilitatea sistemului prin configurarea unui server WalkieFleet de rezerva. Toate retelele, utilizatorii si grupurile sunt replicate automat de la master la serverul de rezerva si toti clientii sunt transferati automat pe serverul de rezerva in cazul esecului serverului principal.
Inregistrare voce si video
Toate apelurile vocale si video sunt înregistrate pe WalkieFleet Walkie-Talkie Server. Fiecare conversatie vocala este inregistrata intr-un fisier mp3 iar apelurile video sunt inregistrate in format mkv.