WAVE PTX Broadband Push-To-Talk de la Motorola Solutions

Motorola WAVE PTX ( oficial Motorola Solutions Wave OnCloud ) ofera o platforma de interoperabilitate in comunicatii intre toate dispozitivele compatibile, cu criptare AES 256 biti. Ofera optiunea conectarii de retele diferite, cum ar fi sisteme radio clasice, LMR, terminale telefonie mobila, telefoane mobile Wi-Fi si multe altele la platforma WAVE pentru o mai mare interoperabilitate.

Ce este WAVE PTX™?

  Cum funcționează WAVE
WAVE PTX este un serviciu de comunicare de grup bazat pe abonament pentru retea IP/ 3G / 4G / WI-FI, care ofera conectare instantanee pe diferite dispozitive, retele si locatii, cu o gamă larga de functii bazate pe MCPTT pentru comunicatii esentiale si de afaceri. Disponibilitatea ridicata a sistemului este sustinuta prin arhitectura de implementare rezistenta.

Comunicare instantanee
Această platformă push-to-talk utilizand retelele broadband (BBPTT)  ofera servicii de mare capacitate, permitand pana la 10.000 de utilizatori sa obtina viteza si simplitatea comunicarii radio in mod profesional printr-un serviciu Push-To-Talk (PTT) securizat pentru smartphone-uri si desktop-uri. Facilitatile de partajare includ text, imagine, video, audio si fisiere atasate.

Vizibilitate deplina

Este disponibila o aplicate de consolă pentru camere de control ori dispecerate, care incorporeaza functii CCTV pentru voce, video si comunicatii mobile oferind capacitati si servicii ca  locatie, prezenta si stare, software-ul permitand si optiuni de raport, istoric usor de citit inclusiv marcaje de timp.

Costuri Previzibile

Taxele de abonament previzibile faciliteaza bugetul iar lipsa taxelor de apel bazate pe utilizare reflecta costurile fixe. Cu optiuni de implementare rapida pe dispozitivele mobile existente (BYOD – Android sau iPhone) si statiile radio emise-receptie  MOTOTRBO sau dispozitive TLK compatibile WAVE, costurile cresc doar pe masura cerintelor, permitand adaugarea sau eliminarea de utilizatori pe masura ce nevoile se schimba.

WAVE PTX Cloud
Gazduit pe Microsoft Azure Cloud , WAVE PTX ofera o taxa de abonament previzibila, la un cost redus per utilizator, fara cheltuieli de capital sau angajamente pe termen lung. Cu o implementare bazata pe cloud, controlati costurile si stiind exact suma.

WAVE PTX On Premise
Implementat in cadrul unei retele IT securizate, administratorul de sistem poate controla toata activitatea de actualizare si întretinere pentru implementarea WAVE PTX la nivel local. Mai mult, cu o implementare la sediu, puteti oferi comunicatii PTT interoperabile cu reteaua dvs. MOTOTRBO , DIMETRA sau ASTRO 25 existaneta.

Datele din Cloud
Microsoft Azure ofera o baza sigura pentru securitatea fizica, de infrastructura si operationala pentru sistemul WAVE PTX. Azure este responsabil pentru securitatea cloud-ului; Aplicatia este responsabila pentru securitatea in cloud. Azure permite aplicatiei sa controleze continutul. AES-256 si TLS sunt folosite pentru a cripta toate informatiile din traficul vocal precu, si a  transferului intre aplicatia PTT in reteaua broadband si serverul gateway din centrul de date PTT din reteaua broadband.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *