Solutii PoC Radio destinate Taxi

  Platformele PoC au imbunatatit considerabil modul in care companiile de taxi au capabilitatea de a comunica cu soferii si localiza cu precizie flota de autoturisme, rezultand astfel un serviciu mult mai performant atat pentru companie cat si pentru clienti.

     Companiile de taxi  sunt afaceri private. Fiecare companie de taxi are aproximativ 100 de angajati si este responsabila pentru furnizarea de servicii in anumite zone ale ale orasului ori chiar in afara oraselor. Acoperirea radio clasica fiind foarte greu si destul de costisitoare de realizat si mentinut, PoC  poate fi solutia potrivita, maximizand avantajele si in acelasi timp minimizand investitiile si costurile de exploatare.

Solutiile Push-to-Talk over Cellular (PoC) sunt concepute si pentru a rezolva problemele de comunicare cu care se confrunta companiile de taxi. PoC ofera toate avantajele sistemelor radio clasice, dar utilizand retelele celulare si WLAN existente pot oferi o acoperire mult mai larga dar si servicii de localizare instanta ori apeluri one to one/one to all.

Aceste avantaje sunt utile atat dispeceratului care initiaza un apel de grup prin sistemul de dispecerat si poate fi auzit de toti soferii, pentru a vedea cine este disponibil. Tehnologia GPS incorporata permite dispecerului si vizualizarea locatiei fiecarei masini taxi din flota iar prin intermediul sistemului de expediere sa atribuie rapid comanda celui mai apropiat sofer disponibil, cat si soferilor care nu sunt nevoiti sa piarda timp pentru a prelua comanda.

Principalul beneficiu al sistemului PoC destinat Taxi este imbunatatirea semnificativa a eficientei comunicatiilor intre dispecerat si soferii de taxi oferind un serviciu mult mai mai rapid pentru clienti reducand timpul de asteptare al pasagerilor, crescand  nivelul de siguranta al soferilor in acelasi timp prin functiile de localizare live, butonului de urgenta si chiar ascultare ambientala la nevoie.

Daca doriti mai multe informatii despre servicii si terminale destinate Taxi, ori sa discutati despre cerintele dvs. puteti cere mai multe detalii  Aici

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *